De historie

1995

In 1995 richt Geert Hermes zijn eigen bedrijf op en vestigde zich in Nistelrode aan de Canadabaan.Daar bouwde hij zijn woonhuis en werkplaats aan een. Toen het bedrijf begon te groeien is het woonhuis getransformeerd tot kantoor. Na diverse uitbreidingen is de beslissing gemaakt om te gaan verhuizen en een nieuwe werkplaats met kantoor te bouwen die aan alle wensen en eisen kon voldoen.

2007

In 2007 is het bedrijf verhuisd naar waar ze nu nog steeds is gevestigd, de Noorderbaan 8 in Nistelrode.

2010

In 2010 is fors geïnvesteerd in een CNC machine die de onderdelen voor de kozijnen ramen en deuren produceert, deze machine kan kleine en grote productie maken waarin vrijwel geen tijd verloren gaat in omsteltijden.

2012

In 2012 is Geert Hermes uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar in de regio Bernheze. De jury was onder de indruk op de manier hoe het bedrijf zich in de crisistijd heeft bewezen. Er is toen, ondanks de slechte economie, geïnvesteerd in nieuwe machines en mensen om zo de problemen die zich toen voordeden het hoofd te bieden en zo sterker uit de crisis te komen.

2015

Vanaf 2015 is de productie verhoogd en is een tweede machine aangeschaft om aan de vraag te kunnen blijven voldoen waarbij de kwaliteit gegarandeerd blijft.

2020

Eind 2019 is er opnieuw geïnvesteerd in het machinepark van de machinale werkplaats. Er is onder andere een nieuwe CNC aangeschaft met automatische belading en een gloednieuwe afkortzaag.

2021

In 2021 heeft het bedrijf opnieuw stappen vooruit kunnen maken. Er is geïnvesteerd op efficiëntie en kwaliteit door middel van een automatische spuiterij met verfrobot. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit bieden en is er geen twijfel meer mogelijk over de duurzaamheid en levensduur van houten kozijnen.

 

 

Onze visie

Hoewel het bedrijf flink gegroeid is sinds de oprichting in 1995 heeft hij nog steeds hetzelfde doel als toen; mooie en kwalitatief goede producten neerzetten waar wij en de klant trots op kunnen zijn.

Wij zien onze houten gevelelementen niet alleen als praktisch maar ook als wat het huis of gebouw zijn charme geeft. Tegenwoordig hoort daar natuurlijk een stukje service bij alsmede het transport wat allemaal in goed overleg gerealiseerd kan worden. Daar staat het bedrijf voor, hoe uitdagend het project ook lijkt in goed overleg zullen wij u adviseren over de mogelijkheden en de diensten die wij u kunnen aanbieden voor uw project. Ook na levering staan wij tot uw dienst om de juiste service te leveren wanneer dat gewenst is.

Hermes Kozijnen wil u compleet ontzorgen ten aanzien van het calculeren, produceren en transporteren van uw houten gevelelementen.

Wij snappen dat u niet wakker wilt liggen denkend aan onderhoud van uw kozijnen, daarom hebben wij kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Onze interne kwaliteitsfunctionaris waarborgt de kwaliteit in de fabriek, daarnaast geven wij standaard 5 jaar garantie op onze houten producten met KOMO keurmerk. In de praktijk gaat de levensduur van een houtenkozijn daar ruim over heen. Een levensduur van wel 50 jaar met het juiste onderhoud is mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij de NBvT & SGT/HOUT100%. Deze instanties geven u extra zekerheid dat u bij ons een echt kwaliteit product aanschaft. Daarbij houdt keuringsinstantie SKH onaangekondigde controles om zo de kwaliteit te waarborgen samen met onze kwaliteitsfunctionaris.

Meer weten over onze diensten?

We staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten of om u door te verwijzen naar de juiste contactpersoon binnen onze organisatie.